Subansamble interioare pentru recipiente sub presiune

INLET DISTRIBUTOR
Vane de admisie

Inlet Distributor este un dispozitiv de intrare eficient care poate rezista la cel mai puternic impuls al fluxului de alimentare in interiorul unui vas vertical sau orizontal. Impulsul redus ofera timp suficient pentru “calmarea” lichidelor la intrare , sufficient pentru indepartarea lichidelor si solidelor din debitul de gaz.

VANE PACK
Separator cu palete

Pachetele cu palete sunt instalate la interiorul recipientelor, pentru separarea coalescera a picăturilor de lichid transportate de fluxurile gazoase. In comparatie cu demisterele din plasa de sarma , viteza de trecere este mai mare permitand o reducere a zonei de trecere si a diametrului separatorului. Dar , diametrul celei mai mici picaturi de lichid separate este mai maredecat in cazul unui demister. Din acest motiv Vane Pack nu sunt recomandate atunci cand este necesara o performanta ridicata de separare.

STRUCTURED PACKINGR
Pachete structurate

Aceste pachete structurate montate la interiorul recipientelor sau coloanelor asigura o mai mica cadere de presiune si o eficienta mai mare a separarii fata de pachetele aleatorii..Plăcile metalice ondulate ale ambalajelor structurate sunt aranjate pentru a crea canale de curgere pentru faza de vapori. Acestea sunt utilizate în mod eficient pentru aplicații de separare gaz-lichid în instalațiile de prelucrare a gazelor in industriile de prelucrare chimică și în industriile de petrol și gaze.

MIST ELIMINATOR
Demister

Demisterul este un bloc de sârmă metalică înfășurată și întrețesută prin tricotare pe o mașină circulară de tricotat și apoi ondulată pentru a forma un model în zig-zag. Mai multe dintre aceste straturi de plase de sârmă tricotată sunt instalate împreună și consolidate în continuare sau sudate cu grile în modele specifice, în conformitate cu cerințele clientului. Demisterele sunt unele dintre cele mai eficiente si durabile elemente separatoare gaz-lichid instalate la interiorul recipientelor.

CALMING BAFFLE
Deflector de calmare

Deflectorul de calmare este un anumit tip de placă perforată utilizată în mod obișnuit pentru a preveni și elimina turbulențele de curgere în interiorul instalațiilor de tratare și pentru a introduce fluxul de lichid în două faze în compartimentul de decantare cu un regim de curgere laminară. Procesul de calmare a debitului este foarte util deoarece oferă cele mai bune performanțe din pachetul de plăci paralele situat după deflectorul de calmare: când fluxul de lichid intră cu distribuție și viteză regulată, procesul de separare poate începe imediat.

VORTEX BREACKER
Anulare vartejuri

Elementul pentru anulare vartejuri se instaleaza pe racordul de iesire din recipient si asigura o crestere a vitezei de evacuare a fluidului.

BILE CERAMICE INERTE
Suport pentru catalizatori

Rezistența maximă la compresiune pentru o siguranță maximă în exploatare Ca un avantaj suplimentar pentru utilizarea fără probleme, acest produs are o absorbție extrem de scăzută a apei. Este de la sine înțeles că calitatea încercată și testată, nu conține otrăvuri cu catalizatori.

DUZE PULVERIZARE

Duze rotative pentru spalarea rezervoarelor

Aplicațiile standard ale duzelor sunt: spălare, umidificare, răcire, aplicarea de produse lichide pe suprafețe. Duzele se găsesc practic în orice tip de industrie, cum ar fi: alimente, hârtie, zăpadă artificială, industria textilă, siderurgică, prevenirea incendiilor, industria chimică și farmaceutică, prelucrarea lemnului, prelucrarea plasticului , petrochimie.

Diverse forme si dimensiuni ale jetului de lichid sau de gaz.

Cautati un partener inovativ si competent pentru proiectul dumneavoastra?