SKIMMER ULEI - "OIL BUSTER"

SEPARATOR CU CAPACITATE INALTA DE EXTRAGERE A ULEIULUI SKIMMER Tip 56 – OIL BUSTER

Aceasta instalatie combina o inalta capacitate de extragere a uleiului cu o utilizare usoara si eficienta. Oriunde trebuie extras ulei de la suprafata lichidului de baza , aceasta este alegerea optima. Functioneaza la valori mici sau mari ale pH-ului si a temperaturii.

Alimentare electrica : 230V-50 Hz – 7 VA/24V AC
Capacitate : Maxim 21,0 litri ulei pe ora
Temperatura maxima a lichidului : 90 °C ( Pentru acizi sau baze tari pastrati temperatura sub 80 °C )
pH lichid : 0-14
Racord de evacuare ulei separat : Ø34 x 25 mm
Dimensiuni si masa : 210x220x125 mm ; 3,0 kg
Latimea benzii : 100 mm
Lungimea benzii : 600-2000 mm ( in interval de 100 mm)

Iata de ce ar trebui sa instalati aceste skimmere ulei – OIL BUSTER :

 • Excelenta capacitate de extractie a uleiului – retine 99% din uleiul de suprafata.
 • 21 litri de ulei separat in fiecare ora
 • Ideal atunci cand trebuiesc extrase cantitati mari de ulei
 • Minunat design danez – calitate superba.
 • Poate lucra atat cu lichide acide cat si bazice
 • Poate lucra la temperaturi ridicate
skimmer ulei tip 56 oil buster 1

« Oil buster « este un skimmer compact cu o foarte ridicata capacitate de separare , ideal pentru bai industriale , utilaje de spalare sau tancuri din care trebuie extrase cantitati mari de ulei. 

Designul unic si constructia solida permite acestui skimmer sa lucreze in cele mai dificile situatii , la temperaturi inalte si cu fluide agresive.

Datorită acestor caracteristici unice acest Skimmer poate fi utilizat aproape oriunde în cazul în care uleiurile nedorite trebuie îndepărtate.

In afara de excelentele caracteristici ale Skimmerului, acesta este de asemenea realizat într-un design frumos și compact, si astfel nu numai ca arata bine dar este deasemenea ușor de instalat.

Skimmerul nu este doar un skimmer de mare capacitate, dar, de asemenea, un instrument complet echilibrat pentru a face cel mai eficient îndepărtarea uleiului.

Skimmer este conceput ca toate skimmerele noastre de ulei , unde accentul este pus pe colectarea uleiului – și numai a uleiului !

Aceasta înseamnă că Skimmerul instalat în băile fără emulsii, este capabil să îndepărteze 99% din uleiurile de suprafață, fără a prelua și apa.

În cazul în care aveți nevoie de un skimmer pentru a elimina cantități mari de ulei, sau în cazul în care condițiile de muncă sunt cele mai grele, acest skimmer este cea mai buna alegere pe care o puteti face.

 

Avantajele instalatiilor din gama de inalta capacitate ( atunci cand se utilizeaza mai multe unitati “ oil buster”)

 

 • Atacarea uleiului din unghiuri multiple determina un proces de separare mai complet si mai rapid
 • Atunci cand se utilizeaza skimmere multiple, nu se va pierde capacitatea de separare in cazul ruperii unei benzi
 • Solutia SSR de organizare a instalatiei este mai ieftina decat un skimmer mare de aceasi capacitate
 • Skimmerele SSR sunt realizate cu inspiratul si specialul design din Danemarca. Noi subliniem importanta acestui aspect in aprecierea unui produs. Totusi produsele noastre sunt proiectate sa arate la fel de bine cum functioneaza
 • Aceste instalatii functineaza la un voltaj de siguranta – aceasta inseamna ca nimeni nu va fi ranit daca skimmerul este scapat in baie
 • Skimmerul poate fi livrat cu / fara suport magnetic. In multe cazuri suportul magnetic poate fi extrem de util
 • Solutia constructiva se livreaza cu un spillomatic ( jgeab automatic de scurgere) – deci nu va trebui sa aveti grija sa goliti incontinuu galeti cu ulei. Instalatia poate fi comandata si fara spillomatic. ( Vezi fisa tehnica SPILLOMATIC)
skimmer ulei tip 56 oil buster 2

SOLUTII STANDARD

10 x SSR-Skim Universal + 1 Spillomatic Capacitate – 1400 litri pe zi 20 x SSR-Skim Universal + 2 Spillomatic Capacitate – 2880 litri pe zi 30 x SSR-Skim Universal + 3 Spillomatic Capacitate – 4320 litri pe zi SSR– Skim Universal este cel mai mare skimmer SSR. Acesta este potrivit pentru aproape orice situatie in care uleiurile/grasimile trebuiesc extrase. NOTA: O alimentare electrica si o banda sunt incluse la livrarea fiecarui skimmer. Va rugam informati-va asupra lungimii benzii in momentul comenzii.

PENTRU SKIMMERE CU ALTE CAPACITATI DE SEPARARE ULEI, ALTE PRINCIPII DE FUNCTIONARE sau ALTE UTILIZARI, VA RUGAM SA NE CONTACTATI la : contact@inteco.com.ro