SEPARATOR APA ULEI model MCP pentru debite mici de fluid

Separatorul MCP este un model compact , versatil , cu o inalta eficienta – proiectat pentru debite mici. Sistemul are inclusa o pompa pneumatica pentru inroducerea fluidului de tratat in separatorul dotat cu placi coalescente MPak®.Fiecare separator are un mic rezervor pentru acumularea uleiului separat , iar acesta include un sistem de alarma care alerteaza operatorul ca acesta trebuie golit. Exista doua dimensiuni . Optional , unitatea MCP poatefi dotata cu roti , pentru a putea fi usor mutata .

Aplicatii

Separatoarele MCP sunt recomandate pentru extragerea uleiului din lichidul de racire a masinilor-unelte , sau din bazinele instalatiilor de spalare. Pot fi utilizate pentru epurarea apei de santina a navelor , cu instalare pe sol. Deasemenea poate fi utilizta atunci cand debite mici de apa contin cantitati nedorite de ulei , sau daca spatiul disponibil este redus. Instalatia nu contine consumabile care ar putea provoca alte probleme. Uneori, functie de necesitati uleiul recuperat poate fi reutilizat sau reciclat.

Descrierea functionarii

Unitatea MCP pompeaza amestecul apa-ulei prin blocul de placi coalescente. Atunci cand apa trece prin pachetul de placi , picaturile de ulei incep sa pluteasca si se lipesc pe partea inferioara a placilor unde are loc procesul de coalescenta , iar uleiul formeaza picaturi mari care se indreapta catre partea superioara de unde sunt extrase de la suprafata apei catre un rezervor. Apa curatata trece prin placi si iese din separator. Dupa ce amestecul este pompat in sistem , functionarea separatorului se face numai gravitational , ceea ce inseamna curatenie , eficienta si fiabilitate.

Optiuni

  • Disponibil in doua dimensiuni : 6 sau 12 l/min.
  • Skimmere interne cu plutitor pentru inchidere si indicatoare de nivel
  • Roti pentru transport facilitat
  • Alarma sonora , in plus fata de alarma luminoasa care este standard

Cautati un partener inovativ si competent pentru proiectul dumneavoastra?