SEPARATOARE APA ULEI CU PLACI COALESCENTE ( COALESCERE ) model MPP instalate in recipiente din polipropilena

Separatoarele profesionale din gama MPP utilizeaza cea mai eficienta tehnologie de separare existenta in prezent. Blocul de placi coalescere care realizeaza separarea este instalat intr-o carcasa din polipropilena. Aceste separatoare sunt flexibile in functionare , au costuri reduse si asigura o eficienta ridicata.

Au o instalare simpla – trebuiesc cuplate intrarea si iesirea , iar alimentarea se face gravitational sau prin pompare. Iesirea ajustabila face ca functionarea sa nu fie influentata de neregularitatile fundatiei. Constructia din polipropilena asigura o greutata redusa , o buna portabilitate si o rezistenta mare la coroziune. Aceste separatoare pot fi instalate la interior sau la exterior. Intretinerea acestora este simpla si redusa la maxim.

Extrem de eficiente in aplicatii de protectie a mediului sau in mici aplicatii industriale unde se urmareste separarea uleiului dintr-un flux de apa, instalatiile din gama MPP sunt extrem de usor de instalat si de pus in functiune . Dimensiunile si masa reduse permit ca aceste separatoare sa poata fi mutate cu usurinta functie de necesitati.

Carcasa din polipropilena este imuna la coroziune , si deci durata de exploatare a separatoarelor MPP va fi indelungata.

Eficienta acestora este garantata de utilizarea placilor coalescente patentate tip MPak® care asigura efect maxim de separare a uleiurilor si hidrocarburilor , precum si o retinere eficienta a impuritatilor solide.

Cautati un partener inovativ si competent pentru proiectul dumneavoastra?